Handig

Buitengesloten

Kunt u uw huis niet meer in omdat de sleutel binnen ligt? Is uw slot kapot? Of is uw sleutel afgebroken in het slot? Wanneer u zich buitengesloten heeft in Antwerpen zorgen wij dat u snel weer binnen bent.

Loop niet het risico uw slot, deur of deurpost te beschadigen door zelf te proberen het slot open te breken. Het openmaken van sloten is vakwerk. Onze slotenmakers kunnen sloten in veel gevallen openen zonder schade toe te brengen aan slot, deur of kozijn.

Wanneer uw sleutel kwijt, verloren of is gestolen, raden wij u aan om uw slot te vervangen. Ook hiervoor zijn we in de regio Antwerpen snel ter plaatse.

Weinig dilemma’s zijn zo frustrerend als het dichtslaan van de deur en zien dat uw sleutels nog in het slot zitten, met alle deuren goed vergrendeld. Of loopt het huis uit in de ochtend om de krant te halen en de voordeur slaat dicht, met u buitengesloten op de veranda. Of zoeken naar uw kantoor sleutels, en dan te herinneren dat je ze achterliet op uw bureau de avond tevoren.