Groen

Bamboematten kopen

Naast de beste kwaliteit bamboestokken is het belangrijk dat de bamboe rollen worden gemaakt met stevige gegalvaniseerde staaldraden. Bamboe Bouw Nederland gebruikt in de meeste bamboematten een 3 mm dikke gegalvaniseerde draad. Per bamboemat worden minimaal 3 tot 5 gegalvaniseerde staaldraden verwerkt (afhankelijk van de hoogte van de bamboemat) om een sterke kwalitatieve bamboemat te garanderen.

Bamboematten als natuurlijke afscheiding

Bamboematten kunt u ideaal gebruiken als natuurlijke afscheiding. In plaats van een grauwe gemetselde muur of een simpele houten schutting geeft een natuurlijke afscheiding meer uitstraling in uw tuin. U kunt de bamboematten gemakkelijk bevestigen tegen een bestaande tuinafscheiding.

Een natuurlijke tuinafscheiding heeft een lange levensduur omdat de materialen recht uit de natuur komen. Ze zijn daarom bestand tegen het Nederlandse weer. In uw tuin creƫert u een bijzondere sfeer door middel van de bamboematten. Als u wilt kunt u de bamboematten ook nog laten begroeien met planten zoals klimop, dit staat nog sierlijker in uw tuin!

Bamboematten kopen